Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η απάτη ΔΝΤ και τραπεζών

Όπως σας έχω πεί σε προηγούμενη ανάρτηση αφιερώστε λίγο χρόνο.   Η γνώση είναι δύναμη!
   Δύναμη που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πιό επικίνδυνου εχθρού που έχει αντικρύσει η ανθρωπότητα.
Αυτό που εγώ κάνω είναι να αφιερώνω κάθημερινά λίγο χρόνο ώστε να ψάχνω στοιχεία για τον εχθρό και να τα συγκεντρώνω σε ένα σημείο ώστε να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτά απο όλους. Το χαώδες internet δέν βοηθά και πολύ.
  Όσο πιό καλά μάθεις τον εχθρό σου τόσο πιό αποτελεσματικά θα τον αποκρούσεις.
   Μπορεί να φαίνεται λίγο δραμματικός ο τόνος που γράφω και ίσως αρκετά υπερβολικός. Όταν όμως διαβάσετε ή δείτε το υλικό που συγκεντρώνω στο blog μου ή μέρος αυτού, τότε είμαι σίγουρος οτι θα αλλάξετε γνώμη.

Η απάτη της κλιματικής αλλαγής

 Η νέα τάξη πραγμάτων είναι ένα αρρωστημένο σχέδιο των "ελίτ" του πλανήτη, που το οργάνωσαν χρόνια πρίν και τώρα γίνεται η εφαρμογή του. Δείτε το video το οποίο αν και διάρκειας 2 ωρών θα σας καθηλώσει με τις αλήθειες που λέγονται και αποδεικνύονται. Στο τέλος θα καταλάβετε γιατί μπήκε η ενεργειακή πιστοποίηση για τα σπίτια πρόσφατα αλλά και τί άλλο θα επακολουθήσει με διάφορους φόρους, κ.α..
 Ο μόνος τρόπος για να προλάβουμε είναι να ενημερωθούμε, και αυτό απαιτεί λιγο χρόνο. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου να αφιερώνεις λίγο χρόνο την ημέρα ωστε να μπορέσεις να αμυνθείς έναντι στον νέο εχθρό που έρχεται. Και να είσαι σίγουρος οτι αυτός ο εχθρός είναι πολύ επικίνδυνος και η γνώση είναι δύναμη.